Kamo je nestao Grdović?

Datum objave: 06.02.2019   Broj čitanja: 960
Mladen Grdović se trebao se pojaviti na konferenciji za novinare uoči najave koncerta za 40. obljetnicu karijere. Ni menadžer ni organizator konferencije ne znaju gdje je Mladen i zašto se ne javlja.
Kamo je nestao Grdović?

 

Danas u 11 sati u zadarskom hotelu Kolovare trebala se održati konferencija za medije na kojoj je glazbenik Mladen Grdović (60) trebao najaviti koncert u povodu 40. obljetnice glazbene karijere i umjetničkog rada. Međutim, zadarski pjevač nije se pojavio, prenosi Vecernji.hr.

 

– Ne javlja mi se na mobitel. Valjda spava. Ne znam zašto nije došao – rekao nam je njegov menadžer Ljubo Šeperić zbunjeno. – Zadnji put čuli smo se prekjučer. Znao je kad je pressica. Ja sam trenutačno u Zagrebu, a on u Zadru – objašnjava nam Šeperić.

 

Organizator konferencije Željko Petreš ispričao se zbog nedolaska pjevača te objasnio kako je koncert humanitarnog značaja te da dio prihoda ide za Dom za odrasle Sv. Frane, Udruzi za autizam Zadar te Udruzi za zaštitu životinja.

 

– Za Mladena sam organizirao velike koncerte za 30. i 35. godišnjicu. Uvijek je bio točan i pojavio se na vrijeme koncerta. Jučer popodne smo se čuli, a sad... je li on u međuvremenu izgubio mobitel, je li zaspao...stvarno ne znam – tvrdi Petreš i nastavlja: – Njegov menadžer iz Zagreba je došao u Zadar, baš zbog pressice.

 

Proturječne izjave bliskih suradnika Mladena Grdovića dodatno propituju stvarne okolnosti pjevačeva misterioznog nepojavljivanja.

 

Kako je otprije poznato, 15. veljače u dvorani Krešimir Ćosić u Športskom centru Višnjik u Zadru održat će se veliki koncert u povodu okrugle 40. obljetnice glazbenikove karijere, a osim njega i pratećeg banda Romantic, gostovat će Zlatko Pejaković, Jasmin Stavros, Ivana Kovač, Maja Šuput, Mia Dimšić, Učiteljice, klapa Munita i Ivan Zak.

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio