NE DAJ ME MAJKO Plakati protiv pobačaja osvanuli diljem Hercegovine

Datum objave: 07.02.2019   Broj čitanja: 245
Udruga Mlado Sunce vodeći se kršćanskim i općeljudskim vrijednostima i idealima, između ostalog promiče dostojanstvo ljudskog života od trenutka začeća..
NE DAJ ME MAJKO Plakati protiv pobačaja osvanuli diljem Hercegovine

 

Potresni jumbo plakati koji se protive pobačaju postavljeni su uz prometnice u Širokom Brijegu, Mostaru i Čitluku. Uz potresnu ilustrativnu fotografiju, još snažnija je poruka ”Ne daj me majko!” uz koju stoji hashtag #spasimonerodjene.

 

Plakate je postavila Udruga ”Mlado Sunce” iz Širokog Brijega koja je krajem 2017. godine organizirala 40-dnevno molitvu za zaštitu života ispred Sveučilišne kliničke bolnice Mostar, piše bljesak.info.

 

Udruga Mlado Sunce vodeći se kršćanskim i općeljudskim vrijednostima i idealima, između ostalog promiče dostojanstvo ljudskog života od trenutka začeća do prirodne smrti, navode iz Udruge.

 

Mi možemo ubijati glas saviesti u nama, ali nikada potpuno, često nas neka slika, priča ili događaj može protresti i potaknuti naš um i duh da se vrati onom iskonskom dobru koje je u nas utkano prilikom našega začeća. Vodeći se poznatom izrekom da slika govori tisuću riječi, odlučili smo na više lokacija u našoj Hercegovini postaviti ove plakate zato što želimo da ozdrave naše duhovne oči i uši te da svatko za sebe čuje u srcu ono što mu ova slika govori.

 

Uvjereni smo da će ovaj projekt potaknuti mnoge da stanu u obranu života i ako samo jedna beba bude spašena, naša zemlja će biti obogaćena jednim novim životom, jednim novim svijetom. Stoga srdačno zahvaljujemo svima onima koji čuvaju život, koji brane život od samog začeća do prirodne smrti, obiteljima koje su otvorene životu i rađanju, majkama kojima je karijera majčinstvo i svima onima koji su nam pomogli konkretno u ovom projektu te velikodušno darovali svoj doprinos, ističu iz širokobriješke Udruge ”Mlado Sunce”.

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • A07.02.2019 09:22 sati
    Usmjerite se malo na spašavanje onih koji su već rođeni. Kad ste pomogli nekom, nahranili, udomili ili posvojili dijete, primili k sebi majku s djetetom koja nema kud? Lako je kačiti plakate i misliti kako ste dobri.
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio