Ilija Medić: Mahir je bio gromada od čovjeka, jeli smo i pili skupa

Datum objave: 12.02.2019   Broj čitanja: 680
Nakon još jedne neprospavane noći, danas je sahrana policajca Mahira Begića kojeg je usmrtio opasni Edin Gačić.
Ilija Medić: Mahir je bio gromada od čovjeka, jeli smo i pili skupa

 

Ono što je najžalosnije u cijeloj priči je da se Mahir nije mogao ni braniti jer je jedan od najopasnijih policajaca u državi, donedavno prvi čovjek Federalne uprave policije Mahira ostavio bez oružja i bez signala za mobitel, javlja Avaz. Doslovno je jedan čovjek čuvao kompleks od nekoliko hektara, a nije imao ništa, stoga se ovdje povlači i Lukačeva odgovornost, ali i činjenica da je dobro što smo svi živi s obzirom tko nam je bio na čelu policije.

 

Mještanin Suhodola Niko Medić, koji živi u blizini objekta kod kojeg je počinjeno stravično ubojstvo više ne spava kod kuće zbog straha da se ubojica ne vrati. Njegov stric Ilija Medić kaže da je ubijeni Mahir bio častan čovjek. - To je bio čovjek gromada, imao je 120 kilograma. Vrijedan je bio. Sila. Dolazio je često kod mene da pijemo kavu. Tužan sam zbog svega. Mahir je od mog sina stariji samo dvije godine, bili su prijatelji. Sve me ovo pogodilo. Žao mi je svakog tko strada, a posebno nekoga tko mi je bio toliko blizak, s kim sam jeo, pio, družio se – kaže Ilija Medić.

 

- Sjećam se, kad je prije četiri godine napadao onaj veliki snijeg, moj sin i ja smo lopatama razbacivali snijeg da bismo došli do Mahira i njegovog kolege koji su bili zarobljeni u kućicama u kojima su dežurali. Oni su s te strane kopali, mi s ove... Dva dana bili su zaglavljeni – sjeća se Ilija Medić.

 

Grude.com/Avaz

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio