Nogometašu Vranješu supruga oprostila 'Karleušu' i sve 'Karleuše'

Datum objave: 15.02.2019   Broj čitanja: 584
Supruga Ognjena Vranješa, bivšeg bh. reprezentativca koji je potpuno skrenuo s uma i kojeg je zaludila pjevačica poluprosječnog glasa i silikonskih atributa Jelena Karleuša, osjeća se slomljeno nakon svega.
Nogometašu Vranješu supruga oprostila 'Karleušu' i sve 'Karleuše'

 

Međutim, suprugu će sve oprostiti. - Daleko od toga da nije znala za njih dvoje, znala je puno prije nego što je sve izašlo u javnost, ali nije ni slutila koliko je Ognjenov i Karleušin odnos bio perverzan i, prema njenim mjerilima, nemoralan i odvratan. Sve to ju je dosta promijenilo i prvi put za više od 15 godina njihove ljubavi nije ga željela podržati i njihov odnos je zahladnio - priča izvor i otkriva da je Danijelina promjena pogodila Ognjena, piše Kurir.

 

Ognjen je tijekom svih godina navikao da Danijela prelazi preko svih afera ne pretjerano pametnog nogometaša. Ali, ovih dana ipak mu je odlučila sve oprostiti.

- Kada ga je sa kćerkom posjetila u Belgiji, odlučili su zaboraviti sve što se dogodilo i posljednji put daju šansu svom braku. Danijela je mužu objasnila da mora iz korijena promijeniti život, ali i da želi drugo dijete. Obećao joj je da će dati sve od sebe da bude najbolji suprug i otac, a kako se sada čini, poslije nekoliko godina paklenog odnosa, počeli su se vraćati na pravi put. Svi njihovi dugogodišnji prijatelji se raduju pomirenju i očekuju lijepe vijesti - zaključuje izvor.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio