Opet uhićen psihopat koji je obiteljima preminulih lagao i u ZHŽ-u

Datum objave: 20.02.2019   Broj čitanja: 348
S.E. iz Tuzle uhićen je nakon što je obitelji El-Emina Hadžića iz Kaknja dojavio da im sin za kojim se traga od 4. siječnja nije nestao nego da je otet zbog dugova osobama u Njemačkoj.
Opet uhićen psihopat koji je obiteljima preminulih lagao i u ZHŽ-u

 

Temeljem istrage pripadnici Kriminalističke policije MUP-a Zeničko-dobojske županije krenuli su u istragu i došli do toga da se radi o lažnim informacijama i uhitili 30-godišnjeg S.E. Kako se neslužbeno doznaje, radi se o Elviru Selimoviću Sočnom, poznatom psihopatu koji laže ljude u nevolji i od njih pokušava iznuditi novac.

 

S biznisom je počeo 2009. godine kada je od obitelji Imširević iz Sarajeva pokušao iznuditi novac za lažnu informaciju o tome gdje su sletjeli otac i sin Imširević. Također, isto je godinama kasnije htio ponoviti i u ZHŽ-u, s obiteljima nestalih i nesretno preminulih, međutim pokvareni prevarant ponovno je razotkriven.

 

Bilježe se deseci takvih pokušaja iznude u ovih deset godina. Ili je zvao obitelji nestalih ili stradalih, a nekoliko puta je prikupljao novac u svrhu bolesne djece. Tarife su mu bile od 50 KM do 500 eura. Unatoč svim ovim zlodjelima psihopat Sočni nikako da završi iza rešetaka ili barem na liječenju.

 

Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio