Bosanac pušio u rudniku Kakanj! Zamalo ubio 50 ljudi

Datum objave: 27.02.2019   Broj čitanja: 287
Nakon što je interna rudarska inspekcija Rudnika mrkog uglja Kakanj našla opuške cigareta u jami "Begići", jednom od pogona Rudnika mrkog uglja Kakanj, redakcija "Avaza" došla je u posjed videa na kojem se vide pepeo i bačeni opušci.
Bosanac pušio u rudniku Kakanj! Zamalo ubio 50 ljudi

 

Pušenjem cigareta u metanskoj jami, kakva je jama “Begići”, izravno je ugrožen život najmanje pedeset ljudi, koliko ih radi u jednoj smjeni.

 

Podsjećamo, o ovim šokantnim saznanjima upoznata je i Uprava Rudnika, na čelu s direktorom Seadom Imamovićem. On je jučer za “Dnevni avaz” potvrdio saznanja i kazao da istraga traje.

 

Kaže da mu nije jasno tko je mogao paljenjem cigarete u jami dovesti u opasnost i svoj i živote više desetaka drugih ljudi.

- Nitko ništa od naših ljudi nije dirao, samo su fotografirali. Odmah smo obavijestili policiju. Oni su silazili u jamu, uzeli opušak i odnijeli ga na vještačenje. Sumnja se na jednog zaposlenika, ali za sada nema dokaza. Policija ga je saslušavala, ali mi još nemamo dokaz da protiv nekoga pokrenemo tužbu - kaže Imamović.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio