U Njemačkoj poginula majka i četvero djece iz Hrvatske

Datum objave: 04.03.2019   Broj čitanja: 675
Žena i njezino četvero djece koji su u noći sa petka na subotu poginuli u požaru u obiteljskoj kući u Nürnbergu su podrijetlom Hrvati. Kako piše 24 sata to je potvrdila službenica za ureda za odnose s medijima policije u Nürnbergu.
U Njemačkoj poginula majka i četvero djece iz Hrvatske

 

“Preminula žena i njezino četvero djece imali su njemačko državljanstvo, ali su hrvatskog useljeničkog podrijetla”, kazala je.

 

Njemački mediji ne pišu podrijetlo obitelji, napominju tek da je obitelj s brojnim članovima dugo živjela u kući koja je izgorjela do neprepoznatljivosti.

 

Kako smo već ranije pisali, do požara je došlo u obiteljskoj kući u ulici Industriestraße u gradskom dijelu Sandreuth. Prema policijskom priopćenju, jedna je beba preminula u bolnici, a troje djece ( 4,5 i 7 godina) poginulo je u požaru u kući. Nije preživjela niti 34-godišnja žena.

 

Još četiri osobe primljene su u bolnicu s teškim ozljedama. Sve žrtve su članovi obitelji koji su živjeli u kući u ulici Industriestraße.

 

Policija i velik broj spasioca su na mjesto tragedije stigli oko tri sata u noći. Kuća je već bila u plamenu. Nekoliko ljudi je uspjelo pobjeći iz kuće na vrijeme. Spasioci su neke ukućane pokušavali oživjeti. Za pet od ukupno devet stanara obiteljske kuće je pomoć stigla prekasno.

 

– Rijeko imamo vatru ovakvih razmjera – ispričali su vatrogasci za Welt. Kada su došli na teren oko tri sata ujutro, cijela je kuća već bila u plamenu, a vatra je blokirala sve ulaze. Nisu se nikako mogli probiti do žene i djece.

 

Fenix-magazin/MD

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio