Facebook mijenja strategiju radi veće zaštite privatnosti

Datum objave: 07.03.2019   Broj čitanja: 453
Facebook mora postati ujedinjena mreža usmjerenija na privatne razmjene (za razliku od objave 'postova' koje može pročitati veliki broj ljudi) i na formate tipa 'priča' koje se brišu nakon 24 sata.
Facebook mijenja strategiju radi veće zaštite privatnosti

 

'Kada mislim o budućnosti interneta, mislim da će platforma za komunikacije usmjerena na 'privatno' postati još važnija od današnjih otvorenih platformi', ocijenio je i najavio da namjerava omogućiti sigurna online plaćanja, prenosi Tportal.hr.

 

'Ta promjena odgovora novim ukusima korisnika. Danas već vidimo da su privatne poruke, 'priče' i male skupine najbrže rastući online formati komuniciranja', napisao je Mark Zuckerberg u postu objavljenom na svom Facebook zidu.

 

Izvršni direktor Facebooka namjerava tehnički ujediniti mrežu s njezinim ostalim aplikacijama Messenger, Instagram i WhatsApp.

 

Ubuduće će biti moguće izravno razmjenjivati poruke putem tih mreža koje će moći šifrirati podatke, što je danas moguće samo na WhatsAppu.
'Iako trenutačno nismo visoko na ljestvici po zaštiti privatnosti, razvit ćemo usluge koje ljudi stvarno žele', jamčio je Zuckerberg.

 

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio