Igrač Dinama nakon pobjede premlatio Ivu Bošnjak, on sve demantirao

Datum objave: 08.03.2019   Broj čitanja: 1644
Osječanka Iva Bošnjak (20) na društvenim je mrežama objavila kako ju je igrač Dinama Iyayi Believe Atiemwen (23) fizički napao u četvrtak u večernjim satima.
Igrač Dinama nakon pobjede premlatio Ivu Bošnjak, on sve demantirao

 

- Gospodin je nakon dolaska policije rekao da sam sama razbacala svoje stvari i da me nije dotaknuo, ali na svu sreću (nesreću) imam vidljive ozljede na svom tijelu - napisala je Iva Bošnjak u objavi na svom Instagram profilu.

 

Kontaktirali smo je nakon objave i potvrdila je sve što je napisala.

 

- Prvo smo se posvađali preko poruka, a onda me ignorirao dok sam ga ja čekala u stanu. Zatim se predvečer vratio u stan s jednim prijateljem, a ja sam ostala u sobi. Kad je prijatelj otišao, počeli smo se svađati, a on me prvo odgurnuo, a zatim i udario u glavu. Počeo me gušiti, a ja sam vrištala i vikala da prestane. Uspjela sam se obraniti, sakriti i WC i pozvati policiju koja je došla i napravila uviđaj - kazala nam je Iva.

 

 

 

Iz GNK Dinama su poručili kako na cijelu priču nemaju komentara.

 

Neslužbeno doznajemo kako je svađa nastala u stanu gdje živi Atiemwen. Iz policije su nam potvrdili kako su imali intervenciju na adresu na kojoj živi Atiemwen, prikupljaju podatke i uskoro će objaviti više detalja.

 

Iva je nakon sukoba izuzetno aktivna na društvenim mrežama gdje objavljuje detalje sukoba: "Ovo je zadnja izjava od mene, u vezi slucaja Atiemwen..
To sam ovog puta bila ja, ali pazite da jedna od vas nebi bila samo sljedeca!
Hvala na razumjevanju", poručila je".

 

Nakon toga se oglasio Dinamov nogometaš. - Jako mi je žao što se ovo događa. Najoštrije demantiram sve navedeno u objavi dotične dame. Znam da je teško shvatiti kada netko ne želi imati ništa s tobom, ali to nije razlog za lažne optužbe na moj račun. Imam tri sestre i majku i znam se ophoditi prema ženama! One mi nikada ne bi oprostile da sam digao ruku na drugu ženu - napisao je igrač Dinama.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio