Radončić pričao o skoku s Avazovog tornja

Datum objave: 13.03.2019   Broj čitanja: 477
Fahrudin Radončić, medijski magnat i lider Saveza za bolju budućnost i izaslanik u Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH, na upit novinara kada očekuje da će biti formirana vlast u BiH i ima li kakvih pomaka po tom pitanju, kazao je:
Radončić pričao o skoku s Avazovog tornja

 

- Ja ne znam trebam li skočiti s tornja da bih dokazao da nas sudjelovanje u vlasti ne zanima. SDA sama za sebe kaže da je najjača stranka i ja ne vidim niti jedan razlog da oni, zajedno s SNSD-om i HDZ-om, ne naprave državnu vlast, jer za to imaju kapacitete. Što se SBB-a tiče, mi smo razgovarali s prijateljima iz SDA i rekli smo da imaju potencijalnu opciju s Demokratskom frontom i to je tek razlog više da zauzmemo stav i da nema potrebe da razgovaramo na temu vlasti. SDA ima dovoljno ruku, s SNSD-om i HDZ-om, da sama napravi vlast na državnoj razini.

 

Lider Saveza za bolju budućnost je, na upit novinara, iznio i svoj stav o eventualnom preuzimanju monopola nad telekom-operaterima i određenim portalima u našoj zemlji od vlasnika nekih tvrtki iz Srbije.

 

- Nije problem koliki utjecaj gospodin Vučić ima u Srbiji nego koliki će imati u BiH. Mi smo protiv svake vrste monopola, pogotovo medijskog, jer smatram, kao čovjek koji je u medijima 40 godina, da onaj tko vlada medijima, vlada i suverenošću te zemlje. Konkurencijsko vijeće BiH treba, zajedno s Regulatornom agencijom, uraditi sve da ovdje ne dođe do vještačkog monopola, a da, naravno, tržište ostane slobodno - kazao je Radončić.

 

Grude.com

TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio