HDZ BiH: Protiv svih ekstremista, i četnika (i mudžahedina)

Datum objave: 13.03.2019   Broj čitanja: 405
Ljeto Gospodnje 2019. prepuno je turbulencija, a tek je na svom početku. Država je na nogama. Prvom je Bosnom i Hercegovinom strah sijao pomahnitali mudžahedin i četverostruki ubojica, član zloglasnog El Mudžahida, zatim migranti od kojih velik broj bježi od poraženog ISIL-a, a ovih dana su zemljom prodefilirali i četnici.
HDZ BiH: Protiv svih ekstremista, i četnika (i mudžahedina)

 

U svemu tome treba ostati normalan jer se takve ne osuđuje, ali se zato vještim manevrima osuđuju pripadnici hrvatskog naroda ni krivi ni dužni.

 

Tako je Zlatko Miletić, istaknuti DF-ov Hrvat od majke Ajše i oca Jovana na dnevni red Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH stavio izjašnjavanje o Ravnogorskom pokretu, odnosno četnicima koji su slični mudžahedinima, ali koji ne ubijaju od 1945. godine. Iako se njihovi nasljednici koji su izgubili rat od Hrvata vole dičiti time da su četnici, na njihovu žalost, to ne mogu biti.

 

Predstavnici Hrvata, legitimni, a ne oni koje Komšić instalira nisu glasovali. Razlog je, osim u očima sarajevske mahale koja se želi baviti politikom, jednostavan. "Hrvatski zastupnici Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH nisu danas podržali uvrštavanje na dnevni red točke kojom bi se osudio skup Ravnogorskog četničkog pokreta u Višegradu jer predlagač nije ispoštovao poslovničke procedure", navodi se u priopćenju HDZ-a BiH.

 

Iz priloženog je jasno da je Miletić, kako krši dokaze o svom podrijetlu ili ih se stidi, prekršio i proceduru predlaganja, međutim lakše je optužiti Hrvate da su oni krivi.

 

HDZ BiH je u svom priopćenju osudio sve ekstremiste i istaknuo da se protiv njih bori, međutim to dežurne mrzitelje i inat komentatore u ovoj državi ne zanima.

 

Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio