FOTO/VIDEO: GRAFOTISAK DO FINALA PREKO IZVOĐENJA PENALA!

Datum objave: 16.03.2019   Broj čitanja: 3308
Ples milijuna na pravi način osjeti se u Ligi prvaka, što je široj javnosti poznato, međutim mnogi ne znaju da u Hercegovini postoji još jedno nogometno natjecanje gdje se taj izraz može koristiti.
FOTO/VIDEO: GRAFOTISAK DO FINALA PREKO IZVOĐENJA PENALA!

 

U polufinalu natjecanja koje se zove Turnir firmi i koje se igra treću godinu zaredom na terenu sportskog centra Pavković u Širokom Brijegu zaigrali su predstavnici tvrtki koje zapošljavaju i od kojih žive tisuće ljudi, a godišnji prihodi su im multimilijunski.

 

Radi se o tvrtkama Grafotisak, Delta, Dost, Violeta, Al Ćane i Ograde Kolobarić. Da vas ne zbuni, s obzirom da su u polufinalu četiri ekipe, Delta i Dost nastupaju zajedno kao i Al Ćane i Ograde Kolobarić.

 

Mnogi su se nadali da će se u finalu sastati dva grudska brenda, Violeta i Grafotisak, međutim prošlogodišnji prvak i regionalni lider na tržištu higijenskih proizvoda nije uspio ponoviti uspjeh, ali zato će drugi lider u svojoj branši Grafotisak igrati finale i pobrinuti se da trofej ostane u Grudama.

No, krenimo redom.

 

Prvo polufinale počelo je u 18.00 sati, a restoranski dio sportskog centra Pavković doslovno je bio ispunjen zaljubljenicima u mali nogomet. Sastali su se Delta/Dost i Violeta. Poluvrijeme je završilo 1:1, a i jedni i drugi imali su izgledne prilike tako da je bilo jasno da će nijanse odlučivati o pobjedniku. U nastavku, želja za pobjedom prevladavala je i kod jednih i kod drugih. Ćorluka, Iličić, Marić, Zucić... stvarali su prilike, međutim ako se uzme u obzir da je Delta jedna od najboljih sigurnosih agencija na ovim prostorima, jasno je da je kod njih obrana morala dobro funkcionirati i da je sigurnost vlastitog gola bila na prvom mjestu, a prilika se vrebala iz kontri. Kad je Delta/Dost povela, Violetini igrači preuzimaju rizik i igraju s golmanom igračem. Iako su stegli obruč oko gola protivnika, nedostajala je ona mala nijansa sreće da se ostvari. Završilo je 5:3 za ekipu Delta/Dost, a iako nije obranila naslov Violeta može biti itekako zadovoljna zalaganjem i požrtvovnošću igrača koji rade u toj tvrtki.

 

A drugo polufinale počelo je u 19.00 sati, a sastali su se Grafotisak i Al Ćane/Ograde Kolobarić. S obzirom da je Al Ćane grudsko poduzeće znalo je se da će malo gospodarsko čudo, kako Grudama tepa ostatak Federacije, dati jednog finalista.

 

Krenulo je odmjeravanjem snaga, a u tom odmjeravanju Ćane i Kolobarić su se bolje snašli i poveli 1:0 nakon što se lopta nesretno odbila od jednog igrača Grafotiska i prevarila golmana. Ali, u drugom poluvremenu Alpeza, Zorić, Marići, Spajić, Ćorluka... počinju konkretnije napadati, a Dario Alpeza potpuno preokreće rezultat i još jedanput pokazuje zašto je jedan od najboljih malonogometaša Gruda, ali i šire. Međutim Al Ćane/Ograde Kolobarić nisu namjeravali pokazati bijelu zastavu tek tako. Uzimaju golmana igrača koji i dribla i proigrava svoje suigrače i tako u jednoj od prilika grudsko-briješka kombinacija poravnava rezultat.

 

I nakon što je nakon ukupno 40 minuta na semaforu stajalo 2:2 pristupilo se penalima. Kod Grafotiska loptu uzimaju Ante Marić, Šimun Zorić i Dario Alpeza, a na golu je Ronald Bilić. Upravo Bilić brani posljednji udarac Ćane i Kolobarića, dok zadnji gol na utakmici zabija Dario Alpeza za slavlje svog poduzeća. Te trenutke smo zabilježili u snimci dolje.

 

U finalu se sastaju Grafotisak i Delta/Dosta.

 

Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
 • Juko17.03.2019 21:30 sati
  Igra li Domo loketić
 • Grudska udavaca17.03.2019 14:14 sati
  Manco ozeni me
 • Ero17.03.2019 12:07 sati
  Manćo je trgovac ljudima ;)
 • Xxx17.03.2019 11:38 sati
  Za kog su imigranti navijali
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio