Danijela Martinović ide u samostan: Zbog šutnje

Datum objave: 18.03.2019   Broj čitanja: 1172
Nikad nisam bila sretnija u životu, bacila sam sve maske. One nisu lažne, ali su nametnute, rekla je Danijela Martinović (47) za Tabloid.hr.
Danijela Martinović ide u samostan: Zbog šutnje

 

Danijela godinama ima uspješnu pjevačku karijeru koju je započela osamdesetih, danas si je ostvarila mnoge poslovne ideje i želje. No Danijela je otkrila da nije uvijek bila potpuno sretna.

 

- Stalno sam shvaćala da sam nezadovoljna time tko sam. Znala sam da sam drugačija i da, bez obzira što drugi misle, imam potrebu izraziti se - izjavila je pjevačica.

 

Martinović je spoznala i potrebu za motivirati, pomoći, ohrabriti, utješiti brojne i to kroz iskrene ljudske priče i njihovu poruku.

 

Na tom putu susrela se i s profesorom Baldom, a do njega ga je dovela bliska prijateljica i kolegica Doris Dragović (57), a Splićanka je iskreno priznala što si želi ostvariti u životu. 

 

- Želja mi je otići u jedan samostan i biti nekoliko dana u programu šutnje. Onda bih zapisivala i prenijela ljudima koji su sve benefiti šutnje - otkriva.

 

Posljednjih godina Danijelu se puno povezuje s duhovnošću, no ona nam je objasnila što joj se točno dogodilo.

 

- Nikad nisam željela biti nikakav 'life coach',  nikad nisam željela na takav način pristupati ljudima moja iskrena namjera je počela s pisanjem 'Šalabahtera života' gdje sam pisala o svojim uvidima u život, nekakve svoje ljubavi koje sam prošla, a duhovnost je moja paralelna ljubav već 13 punih godina - izjavila je pjevačica. 

 

Kako nam je priznala, slušala je razne predavače i, kako kaže ,od njih je puno naučila, a želja joj je kroz vlastito iskustvo pomoći i drugima.

 

- Moj život je postao nešto potpuno drugo nešto dublje nešto vrijedno mene same pred sobom da je to moja želja podučit druge da se može ući u strah, ali da ga se može i  riješiti, da se može proći kroz tugu i biti bolji čovjek, da se može  biti najbolja verzija sebe te da ne treba čekati odobravanja gomile da bi znali da ste na ispravnom putu - rekla je Splićanka kojoj želja ne nedostaje.

 

Martinović trenutačno uživa u showu 'Ples sa zvijezdama' gdje je jedna od članica žirija uz Miroslava Škoru, (56) Mirelu Priselac Remi (39) i Valentinu Fijačko (42).

 

Tabloid.hr

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • SuperJura18.03.2019 14:06 sati
    Najbolje da ides na MJESEC
  • 18.03.2019 12:36 sati
    Show "Zvijezde pjevaju" a ne "Lles sa zvijezdama"
  • 18.03.2019 12:34 sati
    Show
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio