FOTO: Gruđanka Matea Palac u Bologni na vodećem sajmu industrije ljepote

Datum objave: 20.03.2019   Broj čitanja: 3543
Cosmoprof Worldwide Bologna jedan je od vodećih svjetskih sajama posvećen različitim sektorima industrije ljepote: parfumeriji i kozmetici, prirodnim proizvodima, ambalaži, strojevima, ugovornoj proizvodnji i sirovinama.
FOTO: Gruđanka Matea Palac u Bologni na vodećem sajmu industrije ljepote

 

A u divnom talijanskom gradu u koji su došli svi ljubitelji industrije ljepote bila je i Gruđanka Matea Palac, vlasnika frizerskog salona "M" u Grudama. - Boravila sam nekoliko dana u Bologni, istražila i na kraju donijela dio noviteta i sve ono što sam usvojila na Cosmoprof Worldwide sajmu - kazala je Matea za Grude.com.

 

Uz nju, nazočili su brojni izlagači, posjetitelji i kupci iz raznih zemalja Europe i svijeta, a događaj se još jednom potvrdio kao pravo međunarodno "čvorište" gdje se sastaju profesionalci kako bi razvijali i usavršavali svoje poslovanje.

 

Posjetitelji su imali priliku doprijeti do svijeta ljepote, raznovrsnosti ideja, tehnike rada te se istaknuti novim i do sada neviđenim priborom za rad. Organizirani posjet bio je namjenjen obrtnicima frizerske i kozmetičarske djelatnosti na čak 90 tisuća metara izložbenog prostora.

 

A sve što mlada i uspješna frizerka Matea Palac zna i što je dodatno naučila u Bologni možete vidjeti u frizerskom salonu "M" u Grudama, na Krštelici, gdje ćete otkriti najbolje frizure za sebe.

 

Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • Cash20.03.2019 22:32 sati
    Vrijedna mlada djevojka! Sretno
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio