(Je li) tekst odobrio Dragan Čović!?

Datum objave: 22.03.2019   Broj čitanja: 813
Hrvatski medijski servis (HMS) je od strane Avde Avdića, čovjeka koji po naputku SDA izmišlja afere i zove se novinarom, proglašen Čovićevim medijem.
(Je li) tekst odobrio Dragan Čović!?

 

Jurica Gudelj, urednik portala Dnevnik.ba je nakon gostovanja na Našoj TV kod Marija Vrankića, ali i prije zbog aktivizma i borbe za hrvatski narod u BiH prozvan Čovićevim novinarom.

 

Sarajevo kaže da se nijedan tekst ne može objaviti bez da ga odobri Dragan Čović.

 

Inače, uz to što je vlasnik (svih) medija koji čekaju da on pažljivo isčita i i odobri 2454 teksta koliko ih oni dnevno pripreme i objave, prvi čovjek Hrvata vlasnik je i 274 zgrade od Gruda do Sarajeva, a uz ljubav prema upravljanju državom i nekretninama u BiH, Čović snagu demonstrira i izvan BiH. Tako u Hrvatskoj upravlja Kolindom Grabar Kitarović i Andrejom Plenkovićem, a zbog ranijih fotografija s Donaldom Trumpom, vjerojatno je na čelu Bilderberške skupine.

 

Upravo ovakve stvari vješto plasira političko-medijsko Sarajevo, a iako su u malom broju, ima Hrvata koji vješto nasjedaju ili zlonamjerno šire podvale iz političke kuhinje bošnjačkih elita. Upravo takve stvari komentirao je i gore spomenuti Gudelj u emisiji kod Marija Vrankića kada je upitan je li on Čovićev novinar. - Daleko od toga, to je priča koja se zapravo smisleno plasira i ona je puno šira od toga da je netko Čovićev novinar ili medij. Čović je jedna personifikacija politike koja ima za cilj u svojoj srži BiH kao državu jednakopravnih naroda. Pa je puno lakše reći da je Čović ogromno zlo nego da je hrvatski narod koji tu politiku podržava ogromno zlo, pa se onda fokusiramo samo na Čovića pa se mijenjaju zanimanja Čovićev političar, Čovićev novinar, Čovićev pjevač, Čovićev sportaš... a imamo i teze Čovićeva rijeka, Čovićeve maškare kao što je bilo nedavno u Ljubuškom i Čapljini... - kazao je Gudelj. Jer puno je lakše izbjeći kvalifikaciju da je nešto govor mržnje ako se usmjeri prema jednom čovjeku.

 

U suštini kao što mrze Čovića bošnjačke političke elite jednako mrze i Hrvate i žele se s njima obračunati, međutim ne mogu. To najviše smeta vodećoj bošnjačkoj osovini šef Izetbegović i potrčko Komšić kojima ni halal Hrvati ne mogu pomoći u ostvarenju nauma.

 

Za kraj, još ćemo jednom citirati Juricu Gudelja. - Komšić s nikim nije nikakav kompromis postigao, ni s kim nije sjeo i razgovarao, sve je samo svađa. Stvara se jedan privid da su hrvatski narod i bošnjački narod smrtno zavađeni što nije istina, mi živimo skupa stoljećima, ne jedni pored drugih, nego skupa, nego ovakvi nezreli političari poput Komšića stvaraju dojam da je riječ o nepremostivim razlikama. To nije istina - istaknuo je Gudelj.

 

Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio