Ovo je lice najvećeg MONSTRUMA u BiH

Datum objave: 26.03.2019   Broj čitanja: 701
Potvrđena je optužnica protiv jednog od najvećih poslijeratnih monstruma u BiH Narcisa Mekića koj se tereti za pljačku, silovanje i trostruko ubojstvo.
Ovo je lice najvećeg MONSTRUMA u BiH


Mekić je zajedno s Denisom Seferovićem i Muhamedom Meškićem u rujnu prošle godine ušao u kuću starice Ankice Krstanović kako bi je opljačkali. Jedna od rijetkih Hrvatica koja nije protjerana iz Bugojna, nesretna 75-godišnjakinja trebala je biti laka meta monstruma.

 

Zločinac Mekić joj je zadao 42 rane u predjelu glave i tijela, a onda je skinuo i silovao u takvom stanju. Nakon što je okončao sotonističko mučenje uzeo je iz njene kuće 550 KM, 250 eura, zlatnu ogrlicu i narukvicu.

 

Krstanović je zadobila podljeve, višestruke prijelome kostiju lubanje, podljeve u grkljanu, prijelom podjezične kosti i brojne druge ozljede od kojih je preminula.
Trojka se uputila u Meškićevu kuću u ulici Kovačuša. Tu je Mekić, nakon prepirke, nožem ranio Meškića i oštetio mu vitalne organe, od čega je ovaj preminuo u bolovima. Ostavio ga je da leži u kuhinji, a Seferović je bio u drugoj sobi i nije znao što se događa.

 

Mekić je na izlazu izazvao dva požara koja su zahvatila cijelu kuću i usmrtila oba njegova prijatelja monstruma. Seferović je preminuo od trovanja ugljičnim monoksidom.

 

Hrvatskoj heroini Ankici Krstanović neka je laka zemlja zbog muke koju je podnijela. Počivala u miru Božjem!

 

Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio