SDP BiH i ostali građani poručili: Komšiću, ti si pijun bošnjačkih nacionalista!

Datum objave: 26.03.2019   Broj čitanja: 759
Došao je i taj dan. Klix, komentatori Klixa, SDP BiH, Naša stranka i drugi "patrioti" ove države izruguju se Komšićevoj i DF-ovoj odluci da uđu u vlast s SDA-om, a još je smiješnija njihova ponuda da i SDP i NS dođu u zagrljaj "bošnjačkim nacionalistima", kako je DF do jučer zvao SDA-ovce.
SDP BiH i ostali građani poručili: Komšiću, ti si pijun bošnjačkih nacionalista!

 

Najbolje od svega da su opravdanje za ulazak u vlast DF-ovci našli u izmjenama Izbornog zakona, europskim i NATO integracijama, socioekonomskim reformama...

- Još uvijek nije jasno na koji način DF namjerava utjecati na procese s obzirom na to da tri zastupnika DF-a u Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine BiH brojčano ne mogu ni na koji način utjecati na izmjene izbornog zakonodavstva. U prijevodu, izmjene Izbornog zakona BiH bit će izvršene na način na koji to dogovore SDA, HDZ i SNSD bez obzira na to da li ih DF podržao ili ne - piše Klix.

 

Skoro identična situacija bit će, prema svim procjenama, i na razini FBiH gdje će parlamentarna većina biti još šira.

 

DF je nakon što je skužio da će tzv. građanima, svojim bošnjačkim glasačima, teško objasniti ulazak u vlast s nacionalistima poslao poziv i SDP-u da im se pridruže u "političkom samoubojstvu".

Oni su nazvali nakon toga DF-ovce pijunima. Kako kažu, SDP i Naša stranka nisu dobili povjerenje birača kako bi vlast formirali s nacionalističkim stranakama i bili pijun u rasporedu vlasti gdje domove naroda već kontroliraju SNSD i HDZ.

 

Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio