Za liječenje dvogodišnje Mile u Philadelphiji potrebno 18 milijuna kuna

Datum objave: 29.03.2019   Broj čitanja: 1020
Za liječenje djevojčice (2) u Philadelphiji potrebno je skupiti 18 milijuna kuna.
Za liječenje dvogodišnje Mile u Philadelphiji potrebno 18 milijuna kuna

 

Ona na boluje od akutne leukemije i roditelji smatraju da više šanse ima u bolnici u Americi u kojoj se liječila i Nora Šitum.

 

Nalazi punkcije su joj dobro i ukoliko se iz Amerike danas do kraja dana ne jave s cijelim planom liječenja, Mila će u subotu početi u Hrvatskoj dobivati lijek Clofarabin koji se posljednji daje u fazi liječenja leukemije.

 

U humanitarnu akciju se uključila i Zaklada Nora Šitum. Milini roditelji zamolili su Norinu mamu Đanu Atanasovsku da prijavi i organizira humanitarnu akciju kako bi sve bilo po zakonu.

 

- Za akciju je otvoren poseban izdvojeni račun sa kojeg će sva sredstva ići za liječenje Mile, a u slučaju da novac ostane, prenamijenit će se za prvu sljedeću akciju za liječenje djeteta - kazala je Đana Atanasovska i dodala kako je kontaktirala o svemu i Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku koje o tome mora biti obaviješteno.

 

- Prije 6 godina svi ste se ujedinili za našu Noru i svi zajedno smo napravili čudo! Danas čudo treba naša Mila! Nema te cifre koju lavina dobrote ne može dostići. Budimo svi zajedno Milino čudo! Pomaknimo granice još jednom! Mila nas treba. Idemo - poručila je Norina majka.

 

Žiro račun humanitarne akcije - PBZ:
Zaklada Nora Šitum
HR2423400091511004008
SWIFT: PBZGHR2X

 

Podsjetimo, Mila je oboljela prije godinu dana od akutne mijeloične megakariotične leukemije. Liječnici u Hrvatskoj cijelo vrijeme djevojčicu liječe, i roditelji su im iznimno zahvalni na svemu, ali smatraju da u Americi Mila ima više šanse - tamo, naime, postoji eksperimentalna terapija koje ovdje nema.

 

U posljednjih nekoliko dana ovi hrabri roditelji odriču se cijele svoje imovine, rasprodaju kuću, roditelji vikendicu, novac im uplaćuju prijatelji i poznanici, sve u nadi kako će biti dovoljno da spas njihove mlađe kćeri.

 

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio