Neumorni Bandić opet pomaže Petrinji: Danas i prizalogajio s ljudima

Datum objave: 11.01.2021   Broj čitanja: 311
Dok hrvatski mediji rade danonoćno na rušenju Milana Bandića, neumorni gradonačelnik ide dalje i opet je najveći favorit za gradonačelnika Zagreba na izborima u svinju.
Neumorni Bandić opet pomaže Petrinji: Danas i prizalogajio s ljudima

 

Petrinji je ponovno pomogao donacijom u hrani, opet je bio uz tamnošnje stanovništvo, a danas je i prizalogajio s napaćenim narodom, što su osudili pojedini portali.

Predsjednik off-road kluba Darko Ivaković kazao je pak za 24sata kako je Bandić bio njihov gost. 

 

- Mi smo na terenu od prvog dana, pomažemo HGSS-u i razvozimo pomoć i hranu na teško dostupne lokacije. Imamo puno članova i donatora pa smo počeli i kuhati hranu za sve. Dio naših poznaje gradonačelnika Bandića i kad su čuli da je u Petrinji, pozvali su ga na ručak - kaže Ivaković. 

 

Dodao je kako im je Bandić donio simbolične poklone te su ga počastili roštiljem, te je ručak, kako navodi Ivaković, prihvatio iz čiste pristojnosti.

 

- Rekao je kako će Grad Zagreb poslati donaciju u hrani i to je stiglo već sljedeće jutro. Dobili smo oko 400 porcija mesa, kave, svega. Ti koji su ga snimili i optužili, jeli su taj dan s njim, a zatim i hranu koju je Zagreb poslao. Ljudi su nezahvalni - kaže Ivaković. 

Podsjećamo, nakon što je Bandić obišao područje Petrinje i okolice pohvalio je volontere. 

 

- Hvala svim volonterima koji nesebično pomažu! U organizaciji Udruge hrvatskih ugostitelja svakodnevno njih 600 već 12 dan, na 6 postavljenih lokacija u Sisačko-moslavačkoj županiji besplatno kuhaju i pripremaju obroke! Do sada su skuhali više od 100 tisuća obroka i pripremili oko 90 tona namirnica. Ekipa iz Zagreba je ipak najbrojnija. Obišli smo ugostitelje volontere u Petrinji, koji su i nas nahranili, ostavili smo simbolične poklone, a u ponedjeljak Grad Zagreb časti ručkom. Samo zajedno možemo prebroditi ova teška vremena! - navodi se na Facebook profilu zagrebačkog gradonačelnika.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio